Mobilář.cz » Mobilář weblog » Černý červenec - rok poté

Černý červenec - rok poté

Léto přináší věci veselé i smutné. To loňské bylo smutné až moc…

2.7.2005 to bylo přesně rok, co byla zavražděna moje kamarádka Dita Joudalová. Osudným se jí stal s největší pravděpodobností autostop, tělo bylo nalezeno u obce Keteň na Jičínsku. Její vrah nebyl dodnes odhalen. Pokud můžete nějak k objasnění přispět, a třeba jste jen nenašli odvahu své svědectví sdělit policii, prosím, učiňte tak.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se aktivě snažili pomoci. Především tvůrcům serveru PDASoft, kteří neváhali nahradit reklamu výzvou pro všechny potenciální svědky. Dále bych jmenovitě rád poděkoval panu Petru Staníčkovi, Jiřímu Chomátovi a Janu Bienovi. Můj vděk mají samozřejmě všichni, kteří se zapojili a jejichž jména zde uvedena nejsou.

Informace k případu

6. července (2006) 07:03

Komentáře

Hanka Linglerova

Ahoj, náhodou jsem narazila na Vaše stránky,a přečetla jsem si o zavraždění kamarádky. Napadlo mě ,že v dodávce tohoto typu by se mohli vozit nějaký nápoje,např.balíky vody,ty by se dali rozřezat i tím nožem,prádlo do prádelny,nůž se používá při práci,takže auto vozí něco,co se musí rozřezat,ale konkrétně těžko říct co. Zkusit namontovat na trasu,kde bylo auto viděno na nějakej dům kameru,může tudy jezdit nějakou trasu do práce,z práce­,domů,kamkoliv. Mohl to být nějaký podnikatelzjistit např.která firma na trase vlastní toto auto. Vím,že je to hledání v kupce sena,ale nikdy není nic beznadějné,toť moje postřehy Hanka

dnes 13:04
Martina

Ahoj, občas koukám, jestli už je nějaká stopa po vrahovi Dity, je to asi fakt těžký, ale stejně nechápu, že v dnešní době není ještě žádná stopa. Je to neskutečné, že se dějou takové věci a ještě neskutečnějčí, když se to stane někomu známému. Ale pořád doufám, že ho najdou a řádně potrestají!!!

3. února (2008) 02:29
meg

zdravim. mel by byt trest smrti? proc tu neni? protoze Havel to zrusil no. Nechapu proc, ale v te politice to uz nechapu vubec. Ta holka byla mlada, nevina a nekdo ji zabije brutalne a on dostane 15let? Tak kde to jsme. Bud trest smrti, nebo na dozivoti.

26. září (2008) 21:04

Váš komentář