Mobilář.cz » SmartMania.cz » Vyzkoušeli jsme herní klávesnici s displejem a myš Nubia Red Magic: ideální kombo pro hráče?

Vyzkoušeli jsme herní klávesnici s displejem a myš Nubia Red Magic: ideální kombo pro hráče?

Herní klávesnice je zpracovaná poctivě a nabízí širokou plejádu funkcí Nejvíce nás asi zaujal malý displej s širokými možnostmi využití Myš nás naopak příliš nepřesvědčila Čínská značka Nubia se svými sympatiemi k hráčské komunitě netají, o čemž svědčí nejen jejich herní smartphony, jako je kupříkladu Nubia Red Magic 8 Pro, ale také nová řada herního příslušenství, která cílí především na PC hráče. Ačkoli se většinou herním periferiím detailně nevěnujeme, rozhodli jsme se tentokrát udělat výjimku a podívat se na novou herní klávesnici a myš z dílny Nubie – vyplatí se českému hráči o nich vůbec uvažovat? Pořádná klávesnice pro pořádné hráče Už po vybalení z krabice mě překvapilo, že mechanická klávesnice z produkce Nubie není žádný střízlík. O tom konec konců vypovídá hmotnost 1,1 kg, nicméně stůl si s touto váhou bez potíží poradí a na cesty bych ji s sebou stejně nebral. Ačkoli je dominantní materiál plast, musím říct, […] Přečtěte si celý článek Vyzkoušeli jsme herní klávesnici s displejem a myš Nubia Red Magic: ideální kombo pro hráče?

Importováno: 26. Června 2023 (19:30), SmartMania.cz SmartMania.cz

Trvalý odkaz: https://smartmania.cz/vyzkouseli-jsme-herni-klavesnici-s-displejem-a-mys-nubia-red-magic-idealni-kombo-pro-hrace/