Mobilář.cz » 2006 » Květen » Sobota 13.5.2006

Sobota, 13.Května 2006

článků: 10


Opičky mají také rády mobily

O tom, jak lákavé jsou mobilní telefony pro opičí obyvatele britské zoologické zahrady, se přesvědčili jejich ošetřovatelé. Zřízenci nakonec přišli na způsob, jak na opičky vyzrát a brání své mobily hořčicí.

SBSH Clock plug-in: Stahujte, dokud je zadarmo

SBSH Clock plug-in: Stahujte, dokud je zadarmo

Mobilnaut.cz Mobilnaut.cz 13. května (2006) 11:35 | # | nové!

Philips Xenium 9@9a - extrémní výdrž

Philips začal v Číně prodávat jednoduchý mobil s extrémní výdrží.

Chystá Fiat vlastní mobilní telefon?

Podle serveru Italiaspeed chystá výrobce automobilů Fiat mobilní telefon vlastní značky.

Americká rozvědka prý tajně sleduje telefonáty milionů lidí

Americká rozvědka tajně shromažďuje záznamy o telefonních rozhovorech Američanů. Cílem je snaha vybudovat databázi záznamů o telefonátech, které se v zemi uskutečňují, napsal americký list USA Today.

Stáhněte si manuály pro novinky od Benq-Siemens

Pro váš lepší přehled přinášíme souhrn z rubriky Manuály. Máme pro vás návody k novým modelům od Benq-Siemens, které v nejbližších týdnech obohatí náš trh. Ke stažení je také český manuál pro Nokii N91.

Kožené véčko od Samsungu se bude ženám líbit

Samsung představil nové stylové véčko pro ženy. Telefon má kožené čelo telefonu a výrobce se při navrhování tohoto modelu nechal inspirovat obrazem Zrození Venuše.

Nokia 5500 Sport: jediný smartphone do hor (video)

V redakci máme první a jediný sportovní smartphone Nokie. Model 5500 Sport drží pohromadě pryž a ocel, má netypický čtvercový displej a fazolovité tělo. Dokáže předčítat textové zprávy a vyzná se v tělesném tuku. Podívejte se, jak vypadá naživo. Video!

MobilMania.cz MobilMania.cz 13. května (2006) 00:05 | # | nové!

Karcoolka, aneb klasická pohádka trochu jinak

Kdo by neznal klasickou pohádku o naivní dobrácké Červené Karkulce, která nese nějakou tu dobrotu staré nemohoucí babičce a cestou potká zlého proradného vlka a jen díky odvážnému dřevorubci neskončí všichni ve vlčím břiše natrvalo. Ale co když babička…

PDASoft PDASoft 13. května (2006) 00:05 | # | nové!

DualCor cPC se blíží

Před časem jsme psali o velice slibném zařízení DualCor cPC spojujícím smartphone s Windows Mobile a UMPC s Windows XP. DualCor Technologies nyní představily jeho konečnou podobu, v níž však oproti původním předpokladům chybí několik zásadních prvků.

PDASoft PDASoft 13. května (2006) 00:05 | # | nové!