Mobilář.cz » 2007 » Září » Neděle 2.9.2007

Neděle, 2.Září 2007

článků: 8


Mobil zachránil Čechy, kteří se ztratili v Alpách

Pět českých alpinistů vedených rakouským horským vůdcem v sobotu zabloudilo v nadmořské výšce 3500 metrů v mlze při sestupu z hory Großvenediger v salcburských Alpách. Záchranu jim přinesly jejich mobilní telefony.

Chinese Linux: telefon s operačním systémem Linux a GPS

Po delší době Vám přinášíme informaci o mobilním telefonu vyrobeném v Číně. Označením Chinese Linux dává telefon jasně najevo, jakou zbraní bude bojovat. Když k tomu připočteme dotykový displej a GPS, můžeme snad jen závidět že evropský trh mine.

LG Shine dvakrát jinak: zlaté i véčkové (Aktualizováno)

Nyní se na domácí korejský trh chystá LG uvést zlatou variantu vysouvacího modelu LG KE970 Shine. Z prezentace výrobce nyní unikl také obrázek véčkové verze. Nechybí lesklý kovový povrch a šachovnicová klávesnice.

TomTom představil nové modely Go 920 T a One třetí generace

TomTom na veletrhu IFA konaném v Berlíně představil dva nové modely navigačních zařízení. Jde o další, v pořadí již třetí generaci základního modelu ONE a také o top model Go 920 T.

Soutěž o 2GB kartu: výherce a nové téma

Každý týden soutěžíme v galerii fotomobilů o paměťovou kartu microSD s kapacitou 2GB značky Kingston. Téma pro minulý týden bylo „Dobrota“ Soutěžili jsme o 2GB kartu microSD s redukcemi Vybrali jsme tohoto výherce: Název: na koláč či hruškovici , autor:…

Nové hudební Nokie útočí na Walkmany

Jeden mimořádně tenký, druhý obzvlášť nadupaný. Oba stvoření pro hudbu, telefonování a další zábavu.

Soutěž o pět nových smartphonů od Palmu

Palm sice ještě žádný nový smartphone oficiálně nepředstavil, ale na svých stránkách už vyhlásil soutěž, v níž tento bude hlavní cenou.