Mobilář.cz » 2012 » Leden » Pátek 20.1.2012

Pátek, 20.Ledna 2012

článků: 32


První informace a foto čtyřjádrového smartphonu LG X3 (aktualizováno)

LG připravuje pro letošní rok další skvost, tentokrát na poli čtyřjádrových smartphonů. Prvním modelem má být X3, který disponuje 4,7? HD 720p displejem, Androidem 4.0, HSPA+?

G-Bikes závodní hra od nového českého týmu

Ve středu vyšla nová závodní hra s názvem G-Bikes od českého nezávislého týmu UNCHAINED DEVELOPERS, která nabízí 18 různých závodů v šesti odlišných prostředích, rozmanitý hudební doprovod, poutavou grafiku a možnost vylepšování závodních vznášedel.…

Nejoblíbenějšími Android zařízeními v ČR za rok 2011 jsou: Vyhlášení výsledků ankety Android roku 2011

Před pár hodinami jsme slavnostně vyhlásili výsledky historicky prvního ročníku ankety Android roku 2011. Jména těch nejoblíbenějších Android zařízení v České republice za uplynulý rok jsme odkryli 19. 1. 2012 na galavečeru v kongresovém centru U…

Pařba na víkend — Tipy na Android hry 43

Mike V: Skateboard Party HD Jedná se o docela povedený Skateboarding, ve kterém máte možnost vylepšovat své dovednosti a nakupovat nejrůznější sk8boardové doplňky. Zkrátka, je to takový ořezanější Tony Hawk Pro Skater. Pokud hře věnujete dostatek…

Sony Xperia S půjde do prodeje dřív, než se čekalo

Všemi očekávaný high-end od Sony, model Xperia S, se dostane do prodeje o dost dřív, než se původně plánovalo. Xperia S se totiž dostane k zákazníkům v Anglii již 30. ledna, cena předobjednávek se pohybuje okolo 450 — včetně poplatků, což je v…

Video: první pohled na Nokia Lumia 710 a 800 a jejich srovnání

To, že finský výrobce Nokia ztrácí pevnou půdu pod nohama, se ví už několik let. Teprve až nyní ale přichází na trh s razantními protiopatřením, kterým je soustředění se na novou platformu Windows Phone. Prvními telefony pro náš trh, které napoví, zda…

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 16:00 | # | nové!

Nokia nechce roztříštěnost Windows Phone, říká Stephen Elop

Nokia a Windows Phone nechtějí jít cestou roztříštěnosti, jako je tomu například u Androidu. Toto na veletrhu CES 2012 několikrát důrazně řekl ředitel Nokie, Stephen Elop. Nokia?

Další iPad možná nebude iPad 3, nýbrž iPad 2S

Poslední dobou je polovina novinek na mobilních portálech věnována nové generaci iPadu a informacím s ním spojeným. I dnešní den nebude výjimkou, jelikož se na světlo světa dostaly zajímavé detaily o iPadu 3. Tedy, možná už to ani nebude iPad 3, jak…

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 15:00 | # | nové!

Kodak Polaroid: návrat optického zoomu [CES 2012]

V Kodaku si řekli: ?Proč dělat kompromisy?? A sestrojili tohoto foto-Androida se slavnou značkou Polaroid. Je jen náhoda, že krátce na to vyhlásil Kodak bankrot?

MobilMania.cz MobilMania.cz 20. ledna (2012) 15:00 | # | nové!

Soubor klasických her zdarma pro Android

Hromada klasických her s českým prostředím a smožností dálkového hraní s přáteli. Pravidla většiny z nich jistě znáte, protože se jedná o deskové hry, které se hrály ještě v dobách, kdy slovo počítač neexistovalo. Vše je zdarma.

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 14:30 | # | nové!

Praktický převodník Office dokumentů pro Android

Lednová novinka Office Converter v1.0 se může hodit například, když v e-mailu dostanete dokument MS Excelu, MS Wordu nebo MS Powerpointu a potřebujete s ním dále pracovat, resp. převést ho do některých jednodušších formátů.

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 14:30 | # | nové!

Angry Birds Seasons: Year of the Dragon v Marketu

Pakliže stále patříte k vášnivým hráčům naštvaných ptáků tak jako my, doporučujeme co nejrychleji stáhnout update pro Angry Birds Seasons. Krom nových kol budete moci pouze v této epizodě zdarma použít funkci Mighty Eagle, který se ovšem proměnil v…

Sony Ericsson Xperia arc S vs. Sony Xperia S: který je hezčí?

V minulém roce představil Sony Ericsson prostřednictvím řady Xperia jedny z nejhežčích a nejstylovějších smartphonů na trhu. Futuristické a řezané rysy přístrojům zkrátka nesmírně sedí, stejně jako světle bílá barva. I letošní rok však představuje…

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 13:00 | # | nové!

10 % Jihokorejců má Samsung Galaxy SII

Všichni víme, že Galaxy SII je velmi oblíbený telefon. Ovšem aby ho vlastnilo 10 % populace jedné země, to se dá pokládat za velký úspěch. Jižní Korea má 50 milionů obyvatel a právě 5 milionů z nich vlastní současný high-end telefon tohoto výrobce.…

Luxusní špunty pro kvalitní poslech hudby

Špunty ThinkSound ms01 jsou stylovou záležitostí. Kombinace kovu a dřeva není u tohoto druhu doplňků zrovna obvyklá a také zvukové vlastnosti odpovídají vysokým nárokům.

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 12:00 | # | nové!

Pěkné puzzle pro WP7

Hra Jigsolve Me! patří mezi nejlépe zpracované hry svého druhu a je otázkou, jestli by se odpovídající konkurence našla i na jiných platformách. Je až neskutečné, ža aplikace je ke stažení z Marketplace zdarma.

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 12:00 | # | nové!

Samsung Omnia W, Wave Y a Xcover v redakci — ptejte se na trojlístek parádních smartphonů

V redakci se nám sešla trojka skvělých telefonů, ve složení Samsung Omnia W s Windows Phone Mango, Samsung Wave Y s OS Bada 2.0 a Samsung Galaxy?

Siri vám v budoucnu pomůže i s online nákupem

Některé z dalších aktualizací Siri pro Apple iPhone dovolí uživatelům prostřednictvím této hlasové asistentky i pohodlně nakupovat. Vyplývá to ze zveřejněného patentu, který ukazuje nejen to, co Siri aktuálně umí, ale i to, co bude umět v budoucnu.

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 11:00 | # | nové!

BlackBerry v roce 2012: 10" PlayBook s LTE a BlackBerry 10

Research In Motion, kanadský výrobce zařízení BlackBerry, rozhodně neplánuje stát v roce 2012 stranou. Dočkáme se mnoha novinek jako například nového tabletu PlayBook či operačního systému BlackBerry 10. Na internet se dostaly také některé informace,…

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 11:00 | # | nové!

Představí HTC quad-core smartphone?

Velké servery zabývající se mobilními technologiemi dostaly na den před začátkem Mobile World Congress v Barceloně, tedy na 26.2., pozvánku od HTC na jejich konferenci. HTC tím sleduje, aby mělo v ten den na sobě upřenou většinu pozornosti a aby se o…

Chcete vidět mobil s průhledným displejem?

O průhledných displejích sní uživatelé i vývojáři již dlouho, ale asi nelze očekávat, že by se v dohledné době něco podobného ukázalo na trhu. Ale kdyby ano, to by byl poprask!

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 09:30 | # | nové!

Rukavice pro dotykové displeje

Právě v zimním období si každý jinak spokojený uživatel uvědomí hlavní nevýhodu kapacitivních displejů. Ovládat mobil v mrazivém počasí není nijak přijemné. Vyřešit by to mohly na první pohled obyčejné pletené rukavice Agloves .

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 09:30 | # | nové!

Aktualizace Foursquare přináší jídelní lístky

Uživatelé geolokační hry Foursquare se dnes dočkali další aktualizace aplikace pro Android, přinášející rozšíření funkcí. Foursquare začal pracovat s databází SinglePlatform, obsahující kolem 250 000 jídelních lístků s více než třinácti milióny…

Sony Ericsson Mix Walkman v redakci: ptejte se!

Do naší redakce právě dorazila zajímavá novinka od Sony Ericssonu s označením Mix Walkman. Podívejte se na to, jaké jsou naše první dojmy z tohoto telefonu, a to třeba i na tradičním, podrobném videopohledu.

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 05:00 | # | nové!

Přídavné objektivy k iPhone na CES 2012

Systém OZAKI O!photo Lens Case pro iPhone 4S udělá z mobilu docela slušný digitální fotoaparát, který má optické schopnosti díky přídavným objektivům daleko lepší než běžné kompaktní fotoaparáty.

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 04:30 | # | nové!

Nakupování v budoucnosti podla Microsoftu

Microsoft Windows Embedded představil na konferenci National Retail Federation v New Yorku a také na CES 2012 svoji vizi nových způsobů nakupování.

Palmserver.cz Palmserver.cz 20. ledna (2012) 04:30 | # | nové!

Apple Education event: iBooks 2.0, iBooks Author a iTunes U

Apple na svém Education Event představil možnou revoluci ve školství. O představených novinkách se více dočtete na iPhoneTips.cz!

iPhoneTips.cz iPhoneTips.cz 20. ledna (2012) 02:00 | # | nové!

Vodafone nabízí zabezpečení smartphonů od AVG. Získejte 90ti denní plnou verzi

Tak jako počítače, i chytré telefony a data, která v nich zákazníci mají, se dají zabezpečit před ztrátou, krádeží, či viry. Vodafone proto ve spolupráci s leaderem?

Vyzkoušejte si na svém Androidu oficiální Wikipedia aplikaci

Oficiální aplikace pro pohodlné prohlížení internetové encyklopedie Wikipedia je konečně dostupná také pro Android. Aplikace má podobné rozhraní a funkce, jako její alternativa z iOS, pro který?

Sony Ericsson Live with Walkman — recenze nebojácného hudebního drobka

Sony Ericsson má v současném portfoliu prodávaných smartphonů i nejlepší telefon s hudebním přehrávačem a funkcemi Walkmanu, Sony Ericsson Live with Walkman. Recenze napoví, zda-li se do?

Samsung Galaxy Note: mezi telefonem a tabletem [recenze]

Samsung vkročil na tenký led a uvedl na trh zařízení, které se snaží zkombinovat výhody smartphonu a tabletu. Má šanci na úspěch?

MobilMania.cz MobilMania.cz 20. ledna (2012) 01:00 | # | nové!

Stáhněte si zdarma plnou verzi AVG Antivirus Pro od Vodafonu

Nejmenší český mobilní operátor Vodafone přináší svým zákazníkům, používajícím telefony s operačním systémem Android, zajímavou bezpečnostní aplikaci AVG Antivirus Pro.

mobilenet.cz mobilenet.cz 20. ledna (2012) 00:00 | # | nové!