Mobilář.cz » 2013 » Leden » Neděle 6.1.2013

Neděle, 6.Ledna 2013

článků: 20


Google couvá, brzy obnoví přístup k mapám pro Windows Phone

Americká společnost Google již pár dnů blokuje přístup ke svým mapám skrze internetový prohlížeč. Blokace se týká majitelů smartphonů s operačním systémem Windows Phone. Těžko říci, zda Google tento krok učinil schválně natruc Microsoftu nebo zda měl…

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. ledna (2013) 19:30 | # | nové!

Začíná CES 2013. Co přinese? [přehled]

V americkém Las Vegas v těchto chvílích fakticky začíná veletrh Consumer Electronics Show 2013. Na co všechno se můžeme těšit?

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. ledna (2013) 19:30 | # | nové!

Google blokuje webové mapy na telefonech s WP, slíbil nápravu

Internetem včera proběhla zpráva o tom, že Google začal blokovat uživatele chytrých telefonů s operačním systémem Windows Phone, kteří chtěli přistupovat k jeho webovým mapám.?

SmartMania.cz SmartMania.cz 6. ledna (2013) 18:30 | # | nové!

Unikly snímky prototypu tabletu Acer Iconia B1

Společnost Acer chystá levný tablet, jehož cena by se měla pohybovat kolem 99 dolarů (1900 Kč) a mohl by být představen na akci CES 2013, která startuje za pár dní. Většinu specifikací již známe, nyní se na internetu objevily snímky prototypu, a tak…

Ingress: Tajemná hra s prvky rozšířené reality (představení)

Ruch okolo nové geolokační hry Ingress s prvky rozšířené reality jste už určitě museli zaznamenat. Každý ji chce vyzkoušet, ale získat pozvánku není vůbec jednoduché.

SmartMania.cz SmartMania.cz 6. ledna (2013) 16:30 | # | nové!

Samsung zveřejnil detaily aktualizace Jelly Bean na S II, stále nevíme datum

Model Galaxy S II se stal legendou, kterou nyní vlastní obrovský počet uživatelů. Ti se logicky ptají, kdy dostanou do svého přístroje, který je na tom hardwarově stále dobře, aktualizaci na systém Android 4.1 Jelly Bean. Dobrá zpráva je, že i samotný…

Tajná Sony Xperia Z: HDR video a FullHD displej (2x aktualizováno)

Představení vlajkové lodi výrobce Sony pro rok 2013 je na spadnutí, dočkáme se jej už příští týden v Las Vegas. Sony ale svou chystanou novinku moc dobře neuhlídalo a už před oficiálním představením víme řadu věcí. Na co se tedy můžeme těšit?

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. ledna (2013) 15:30 | # | nové!

Asus MemoPad 10: v hlavní roli Tegra 3 a nízká cena

Na internet unikly první informace o chystané novince od Asusu s názvem MemoPad 10, která nabídne 10? displej, dostatečný výkon a zajímavou cenu. Podle spekulací bude?

CES 2013: Program důležitých akcí

Přinášíme přehled nejdůležitějších akcí veletrhu spotřební elektroniky CES 2013, který začne již dnes odpoledne v Las Vegas. Data a časy jsou převedeny na středoevropský čas. Pondělí 7. ledna 05:00 NVIDIA (tisková konference) 17:00 LG (tisková…

Unikla podoba klávesnice a Dialeru ze Sense 5

Není tajemstvím, že HTC připravuje svou novou vlajkovou loď s názvem HTC M7. Stejně tak víme, že jako vždy bude nový přístroj vybaven novější verzí rozhraní Sense, tentokrát povýší na verzi 5. Na internetu se objevily první snímky této nadstavby,…

Nokia už brzy uvede vlastní tablet. Jak by mohl vypadat?

O představení premiérového tabletu s logem Nokia se spekuluje už pěkně dlouho. Poslední informace hovoří o tom, že snad finové svůj tablet uvedou na únorovém Mobile World Congressu v Barceloně. Pojďte se s námi podívat na přehled několika konceptů.

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. ledna (2013) 12:30 | # | nové!

1,8 milionu elektromobilů na evropských silnicích do roku 2020

Podle studie Pike research (společnost provádějící hloubkové analýzy hlavně co se týče ?zelené energie?) by mělo do roku 2020 brouzdat Evropou téměř 2 miliony elektromobilů.

Grand Theft Auto III aktualizováno na verzi 1.3

Velice populární hra s otevřeným světem a téměř neomezenou volností Grand Theft Auto 3, která se krátce před Vánoci dočkala pokračování v podobně ještě oblíbenějšího Vice City, byla před pár dny aktualizována na verzi  1.3. Tato aktualizace přinesla…

HTC Sense 5.0: První obrázky z nové verze uživatelského prostředí

Nazývat nadstavbu HTC Sense velmi oblíbenou by byla lež. Má své příznivce a stále také i dostatek odpůrců. Nejedná se rozhodně o nic strašného, zejména poslední verze 4.0+ už?

SmartMania.cz SmartMania.cz 6. ledna (2013) 09:30 | # | nové!

Samsung Galaxy S IV: Premiéra v březnu, zahájení prodeje v květnu

Okolo chystaného nástupce dosavadní vlajkové lodi Samsungu, modelu <a href="http://smartmania.cz/recenze/recenze-samsungu-galaxy-s-iii-ctyri-jadra-a-pul-kralovstvi-k-tomu-2745"?

SmartMania.cz SmartMania.cz 6. ledna (2013) 09:30 | # | nové!

Samsung AllShare Play: propojte si domácnost [test]

AllShare Play v podání Samsungu umožňuje sdílení multimédií, ať již lokálně, nebo vzdáleně

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. ledna (2013) 08:30 | # | nové!

Recenze Alcatel One Touch 997D: dvouSIMková štika v rybníce

Aktuálně nejlépe vybavený Alcatel prodávající se na našem trhu prošel redakčním testem. Již předem zaujal nízkou cenou, velkým displejem, silným hardwarem a podporou dvou SIM karet. Tedy kombinací, která byla na našem trhu takřka nevídaná. Že by se…

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. ledna (2013) 01:30 | # | nové!

Archos TV Connect: Android ve vaší TV

Francouzský výrobce Archos představil velmi zajímavé zařízení, Archos TV Connect, díky kterému se vaše televize promění ve Smart TV. Má šanci na úspěch? Srdcem netradičního zařízení?

ZTE Blade III: let ekonomickou třídou [recenze]

Od lowcostu nelze čekat nadstandard, i když jsme si na to u ZTE mohli v minulosti zvyknout. Blade III má s předchůdci společné jen jméno.

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. ledna (2013) 00:30 | # | nové!