Mobilář.cz » 2007 » Únor » Sobota 17.2.2007

Sobota, 17.Února 2007

článků: 11


Microsoft nařídil stažení obrazů ROM z fanouškovského webu, uživatelé píší petici

Obrazy ROM pro různá zařízení s Windows Mobile musí být staženy ze stránek XDA-Developers. Uživatelům se to nelíbí a na světě je první petice proti požadavkům Microsoftu.

Fotografie týdne: experimentální zátiší

Fotomobil je jako stvořený k zachycování věcí, které potkáváme v běžném životě. Můžete však pořídit i působivé aranžované snímky.

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. února (2007) 03:15 | # | nové!

Komunikátor s televizí? Proč ne, Gigabyte má hned dva

Tchajwanský výrobce Gigabyte představil na kongresu 3GSM v Barceloně dva nové komunikátory, které nabízejí možnost příjmu televize. Oproti předchozím modelům nové modely nenabízejí analogovou televizi, ale digitální.

WildCharger – Bezdrátová nabíječka pro všechny

Máte dost tradičních nabíječek a všude překážejících kabelů? Chcete jednotné řešení pro nabíjen všech vašich zařízení? Potom vás jistě potěší unikátní bezdrátová nabíječka WildCharger, která představuje skutečně univerzální řešení za velice přijatelnou…

PDASoft PDASoft 17. února (2007) 01:15 | # | nové!

Sony Ericsson připravuje vylepšený model M600i s Wi-Fi

Již delší dobu kolují po internetu informace o novém Sony Ericssonu s kódovým označením Lizy. Nyní se objevily i první fotografie.

Aktraktivní vysouvací Philips 390 s tenkou konstrukcí

Philips připravil nový vysouvací model 390, který zaujme svoji minimální tloušťkou. Telefon nabízí poměrně bohatou výbavu, ve které nechybí hudební přehrávač.

Zastav a nepřežiješ - honba za adrenalinem

Všichni asi známe film Nebezpečná rychlost. Jde o autobus plný nevinných obětí který nesmí zastavit. Jakmile zpomalí, vybuchne bomba. Celkem jednoduché. Dnešní film má trochu podobnou zápletku, ale řekněme trochu akčnější. Tentokrát tou bombou je jed a…

PDASoft PDASoft 17. února (2007) 00:15 | # | nové!

Technologie prediktivního vkládání textu T9 pomalu, ale jistě končí a nahradí ji technologie XT9

Technologii prediktivního vkládání textu „T9“ jistě všichni znáte z mobilních telefonů, komunikátorů a smártphonů. Nyní ale přichází technologie nová, která nese název XT9 a je lépe uzpůsobena QWERTY klávesnicím a dotykovým displejům.

Mobilnaut.cz Mobilnaut.cz 17. února (2007) 00:15 | # | nové!

Když nechcete K750i, vyzkoušejte Sony Ericsson K610i

Sony Ericsson K610i je sourozencem již před více než půl rokem recenzovaného modelu V630i. Dnes vám nabídneme malé porovnání s tímto modelem a popis zkušeností s 3G alternativou k modelu K750i.