Mobilář.cz » 2007 » Únor » Sobota 24.2.2007

Sobota, 24.Února 2007

článků: 9


Nokia si nechala patentovat novou technologii

Nedávno si finská společnost Nokia nechala patentovat několik menších inovací pro svůj vývoj v oblasti telefonů. Neuběhl ani měsíc a už je tu další patent.

mobilenet.cz mobilenet.cz 24. února (2007) 17:45 | # | nové!

SMS budou v nouzi doručovat helikoptéry

Orgány Evropské Unie daly zelenou projektu MARIUS , který zajistí pokrytí oblastí stižených přírodní katastrofou. Varovné a informační SMS budou rozesílány za pomoci mobilní BTS – vysílače umístěného na vrtulníku. Prostřednictvím této technologie budou…

MobilMania.cz MobilMania.cz 24. února (2007) 16:15 | # | nové!

HP iPaq rx4240: PDA s jasnou vizí

Kapesní počítače ještě nevymřely a jejich cena padá dolů. Nový model HP je výkonný a praktický, stačí na práci i multimédia.

MobilMania.cz MobilMania.cz 24. února (2007) 12:00 | # | nové!

Mobil měsíce: dvě Nokie proti všem. Kdo vyhraje?

V rubrice Mobil měsíce vybíráme ten nejlepší z recenzovaných mobilů za minulý měsíc. Který mobil si vyslouží ocenění Mobil měsíce za leden? Vybrat nejlepší mobil měsíce můžete i vy!

Pevné linky Telefóniky má zachránit internet a televize

Pro každou šestou pevnou linku se stal v Česku rok 2006 posledním v jejím životě. Za dvanáct měsíců jich ubylo půl milionu.

Stáhněte si manuál pro novinku Nokia E65

Pro váš lepší přehled přinášíme souhrn z rubriky Manuály. Máme pro vás návody k novým modelům Nokia v čele s horkou novinkou z minulého týdne, manažerskou Nokií E65. Naši pozornosti neunikl ani jednoduchý model 2626.