Mobilář.cz » Zdroje » Mobil.cz - Vše o mobilech

Mobil.cz - Vše o mobilech

Základní informace o zdroji

Podtitulek: Nejrychlejší zpravodajství o telefonech a telefonování, testy mobilů, návody
Ikona: Mobil.cz - Vše o mobilech
Domovská stránka: https://www.idnes.cz/mobil
RSS export

30. června 2020 (Úterý)

29. června 2020 (Pondělí)

28. června 2020 (Neděle)

27. června 2020 (Sobota)

26. června 2020 (Pátek)

25. června 2020 (Čtvrtek)

24. června 2020 (Středa)

23. června 2020 (Úterý)

22. června 2020 (Pondělí)

21. června 2020 (Neděle)

Motorola je v úzkých. Továrnu má v epicentru koronaviru

Motorola pod vlastnictvím čínského Lenova konečně nabídla velmi zajímavé smartphony. Ovšem prodeje i zisky se extrémně propadly. Vše kvůli koronavirové krizi.

20. června 2020 (Sobota)

Google drtí mobilní svět, ale nikoliv svými telefony

Google loni uvedl levnější model Pixel 3a, u kterého se předpokládalo výrazné zvýšení prodejů smartphonů tvůrce systému Android. Očekávaný nástupce ale ve složitých časech stále nebyl představen.

19. června 2020 (Pátek)

Vysokorychlostní mobilní signál pokryl další stanice pražského metra

Od čtvrtka 18. června jsou mobilním signálem pokryty další tři stanice pražského metra včetně přilehlých tunelů. Vysokorychlostní připojení mohou cestující využít nově na lince A ve stanici Staroměstská a na lince B na Palmovce a Florenci. Příští týden…

5G v Česku startuje. Toto jsou telefony, se kterými si ho (ne)užijete

Operátor O2 spouští v Česku komerční provoz 5G sítí. Dostupnost bude zatím sice velmi omezená, ale především nadšenci pro technologie budou mít šanci, jak si rychlé mobilní sítě budoucnosti v praxi vyzkoušet. O2 bude ze začátku zákazníkům nabízet 5G…

Sametové LG míří na český trh. Bude to jeden z nejdostupnějších 5G mobilů

Stylový smartphone LG Velvet vstupuje na český trh. Přístroj, který se tváří jako špičkový model, ale míří spíše do vyšší střední třídy, sází kromě designu také na podporu 5G sítí a další zajímavou výbavu. Cena bude vyšší, ale nakonec ne tak vysoká, jak…

18. června 2020 (Čtvrtek)

Toto je nejlevnější telefon s 5G a extrémním výkonem na českém trhu

V redakci začínáme testovat nového nástupce legendárního Pocophonu F1, přeborníka v poměru ceny a výkonu. Novinka s označením Poco F2 Pro se snaží navázat na principy svého předchůdce, což se jí ve většině případů daří.

Za stejnou cenu dvakrát více. T-Mobile odměňuje předplacenky

T-Mobile si pro zákazníky s předplacenou kartou Twist připravil na letní měsíce speciální akci. Až téměř do konce července si mohou aktivovat měsíční 10GB balíček za cenu balíčku s polovičním datovým objemem. O 150 korun levněji budou moci přitom surfovat…

17. června 2020 (Středa)

16. června 2020 (Úterý)

15. června 2020 (Pondělí)

14. června 2020 (Neděle)

Kovový tablet od Samsungu s perem je záležitost pro kreativce

Vedle mnoha nových smartphonů se Samsung rozhodl také oživit svou nabídku tabletů. Model Tab S6 Lite je pěknou ukázkou prémiového tabletu s elektronickým perem, který není přehnaně drahý.

13. června 2020 (Sobota)

Na vrchol ne, ke špičce ale patří, ukázal test fotoaparátu sexy Motoroly

Nový špičkový smartphone Motorola Edge+ prošel testem fotomobilů organizace DxO Mark. A odnesl si z něj výborné hodnocení. I když nepatří na absolutní špičku, k té širší se rozhodně řadí a má uživatelům co nabídnout. DxO Mark také zmiňuje i něco z…

12. června 2020 (Pátek)

Vstup nových mobilních operátorů do Česka je blíž. Stát změnil podmínky

Po velmi divokém „výletu“ v podobě nestandardních podmínek zveřejnil Český telekomunikační úřad novou a výrazně upravenou podobu návrhu aukce pro frekvence 5G sítí. Tyto podmínky vypadají dle naší redakční analýzy překvapivě rozumně a řeší i některé…

11. června 2020 (Čtvrtek)

Mobil s periskopem, hodinky i sluchátka. Nováček na trhu tlačí na pilu

Značka Realme je na dobré cestě vybudovat si solidní pozici na trhu. Vedle nových zajímavých mobilů začne do Česka dovážet také chytré hodinky či sluchátka.

Teploměry můžete zahodit, tělesnou teplotu vám brzy změří mobil

Pandemie koronaviru donutila výrobce mobilů zamyslet se nad funkcemi, o které dosud nebyl tak vážný zájem. Honor například přišel u své novinky se senzorem, který vám změří tělesnou teplotu.

Změní to design smartphonů. Displeje s vestavěným foťákem jdou do výroby

O integrovaných fotoaparátech v displeji mobilu se mluví nějakou dobu, nikdo však neukázal konkrétní model. To se má nyní změnit. Produkce displejů schopných pod sebe ukrýt senzor fotoaparátů startuje.

10. června 2020 (Středa)

Británie by měla přezkoumat účast Huaweie v 5G sítích, říká šéf NATO

Velká Británie povolila účast Huaweie při budování sítí 5G, i když jen v omezené míře. Jenže to se nelíbí Američanům a nyní na možná rizika upozorňuje i šéf NATO Jens Stoltenberg.

Mobil, který viděl skrz oblečení, patří k nejlepším na trhu

Fotoaparát smartphonu OnePlus 8 Pro se proslavil především svou funkcí, která mu umožňovala vidět skrz některé materiály. Výrobce ji deaktivoval, a tak teď přichází řada na obdivování jiných předností fotoaparátu. Podle testu organizace DxO Mark patří k…

Samsung se s tím nepáře, nástupce představuje už po půl roce

Loni v červenci Samsung uvedl model A20. Aby následně v září představil vylepšený model A20s. Nyní zhruba po půl roce tu máme nástupce A21s. Ten zaujme čtyřmi fotoaparáty a velkou baterií.

9. června 2020 (Úterý)

Parádní výbava cenově dostupné Motoroly má jen jednu vadu

Značka Motorola, která zažívá v poslední době určitou renesanci, představila nový smartphone střední třídy z oblíbené modelové řady One. Novinka Motorola One Fusion+ láká na moderní výbavu, která ji řadí do vyšší střední třídy, ale zároveň i příznivou…

Sony mizí ze scény. Prodeje jsou oproti konkurenci statistickou chybou

Sony platí na poli smartphonů za legendární značku. Ať už šlo o telefony ještě pod společným podnikem Sony-Ericsson, nebo o vlastní chytré telefony. Nyní je však Sony se smartphony na dně.

Kutil použil stovky iPhonů jako originální dekoraci domu

Senzací sociální sítě TikTok se stalo video pocházející z Vietnamu, které ukazuje originální použití šasi starých iPhonů jako mozaikovou dekoraci plotu okolo domu.

8. června 2020 (Pondělí)

Příjemně kompaktnímu fešákovi od Samsungu by slušela nižší cena

Novinka střední třídy od Samsungu, model A41, zaujme zejména příznivce kompaktních a designově povedených smartphonů. Jeho cena je ovšem trochu vyšší, než bychom čekali.

Mezinárodní asociace varuje před postupem, který chtěl použít ČTÚ

Organizace GSMA sdružuje prakticky všechny zástupce mobilního byznysu a v mnohém určuje nejen trendy, ale také technické standardy. Asociace teď varuje před postupem, který některé státy využívají při aukci frekvencí pro 5G sítě.

7. června 2020 (Neděle)

6. června 2020 (Sobota)

5. června 2020 (Pátek)

4. června 2020 (Čtvrtek)

3. června 2020 (Středa)

2. června 2020 (Úterý)

1. června 2020 (Pondělí)

Apple znovu zavírá obchody. Bojí se, že mu je dav vyrabuje

Situace okolo koronaviru se ve Spojených státech začala v posledních týdnech zlepšovat, takže se Apple rozhodl postupně otevřít své kamenné obchody. Jenže kvůli nepokojům a hrozbě rabování je teď zase urychleně zavírá.

iPhone připomíná futuristický pick-up od Tesly. Stojí půl milionu

Již v lednu ruská luxusní značka Caviar šokovala vskutku netradičně přepracovaným iPhonem. Zhlédla se totiž v konceptu futuristického pick-upu od Tesly. Jeho ostré linky přenesla do mobilního světa v podobě modelu Cyberphone. Za jeho aktuálně vylepšené…

Naletěli na anti-5G zařízení za tisíce. Je to jen flash disk z Číny

Poradní komise britského města Glastonbury si zajistila pořádný trapas, když začala doporučovat „USB bioštít“ jako ochrannou pomůcku proti údajným negativním efektům 5G sítí. Odborníci toto zařízení rozebrali a zjistili, že jde o obyčejný flash disk.

Červen 2020

« | »

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Věnování

Věnováno památce kamarádky Dity Joudalové.

Jeden měsíc webhostingu zdarma – Český hosting