Mobilář.cz » 2007 » Březen » Sobota 17.3.2007

Sobota, 17.Března 2007

článků: 18


Italští školáci mají smůlu, mobil musí být ve škole vypnutý

V Itálii se rozhodli rázně zakročit proti používání mobilů na školách. Pokud se nyní školák nechá nachytat se zapnutým mobilem, bude mu vrácen až před rodiči.

Asus představil na CeBITu nový smartphone M530w s WM6, UMTS a QWERTY klávesnicí

Vypadá to, že se na poli Windows Mobile objevuje další silný hráč - společnost Asus, která nás v poslední době zahltila několika novými modely (P535, P735), a nově také smartphone telefonem M530w. Ten nabídne výkonný procesor Intel Xscale taktovaný na…

SmartMania.cz SmartMania.cz 17. března (2007) 10:45 | # | nové!

Samsung F700: živé fotky ultra komunikátoru

Samsung na 3GSM kongresu představil kromě běžných mobilů také malý komunikátor F700, plným jménem Samsung Ultra Smart F700. Přístroj s velkým dotykovým displejem a výsuvnou klávesnicí si zachovává velmi kompaktní rozměry a především tloušťka pouhých 16,4…

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. března (2007) 01:30 | # | nové!

Nová hudební tyčinka od Samsungu, která umí telefonovat

Samsung představil nový hudební telefon F200. Jedná se o miniatruní přístroj s otočnou konstrukcí, který vychází z modelu X830 . Telefon s miniaturními rozměry připomíná běžný MP3 přehrávač. Narozdíl od modelu X830 už není klávesnice tvořena dvěma sloupci…

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. března (2007) 01:30 | # | nové!

EDGE Evolution – Nový život pro starou technologii

V dnešní době se v souvislosti s rychlými daty mluví především o HSDPA a EV-DO, přičemž na EDGE už se pomalu zapomíná. To se však již brzy může změnit, protože Ericsson plánuje tuto letitou technologii zrychlit z 236.8 kbps až na jeden megabit.

PDASoft PDASoft 17. března (2007) 01:30 | # | nové!

Ghost Rider

Do filmových adaptací komiksů se většinou vkládají velké naděje, ale těch opravdu dobrých je v konečném důsledku jen minimum. Ghost Rider sice nepatří mezi absolutní špičku, ale úplný propadák to také není.

PDASoft PDASoft 17. března (2007) 01:30 | # | nové!

Zkuste něco mezi. Napůl notebook, napůl PDA

V minulých dnech jsme avizovali, že Samsung na veletrhu CeBIT v Hannoveru představí nástupce svého UMPC modelu Q1. Stalo se tak a my vám teď přinášíme první oficiální informace a naše dojmy.

Toužíte po kusu železa a kůže? Objednejte si zakázkový mobil

Věřte nevěřte, ale první mobil bez použití plastu na vnějším krytu připravila firma Bellperre. Pokud ji neznáte, nejste sami. Mezi výrobci mobilů se jedná o nováčka, o to větší ambice ale má.

HTC P4350 (Herald): odborný test

Kompaktní komunikátor s výsuvnou QWERTY klávesnicí má velmi dobrou pověst. Přečtěte si podrobnou recenzi serveru SmartMania.cz.

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. března (2007) 00:15 | # | nové!

T-Mobile vyhlásil Den mobilní etikety

Čas od času se T-Mobile připomene se svým projektem JaXmobilem , kterým chce všem uživatelům mobilních telefonů zábavnou formou připomenout, jak by měli správně svůj mobilním telefon používat, aniž by obtěžovali své okolí. Program JaXmobilem spustil T…

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. března (2007) 00:15 | # | nové!

Navigační CeBIT: novinky, které nás čekají

Několik výrobců na veletrhu CeBIT představilo nové navigační přístroje. Podívejte se na novinky TomTomu, Garminu, Mia a Navigonu.

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. března (2007) 00:15 | # | nové!

Rok 2010: pohled do mobilní budoucnosti

Do roku 2010 žádná technologická revoluce nenastane. Vývoj mobilní komunikace a informačních technologií bude postupný. Co nás čeká?

MobilMania.cz MobilMania.cz 17. března (2007) 00:15 | # | nové!

Už jste zkusili něco mezi? Napůl notebook, napůl PDA

V minulých dnech jsme avizovali, že Samsung na veletrhu CeBIT v Hannoveru představí nástupce svého UMPC modelu Q1. Stalo se tak a my vám teď přinášíme první oficiální informace a naše dojmy.

Máte rádi pořádný kus železa a kůži? Zakázkový mobil si objednáte i od nás

Věřte nevěřte, ale první mobil bez použití plastu na vnějším krytu připravila firma Bellperre. Pokud ji neznáte, nejste sami. Mezi výrobci mobilů se jedná o nováčka, o to větší ambice ale má. Míří rovnou do segmentu těch nejluxusnějších přístrojů a cílí…

Samsung připravuje vylepšený model D900 s rádiem

Inovovaný Samsung D900i si bere to nejlepší z původního modelu a přidává navíc FM rádio. Vylepšení doznal fotoaparát a kryt telefonu bude mít atraktivní úpravu v barvě chromu.

Stáhněte si manuál pro tenký Sony Ericsson W880i

Pro váš lepší přehled přinášíme souhrn z rubriky Manuály. Máme pro vás návody k novým modelům Sony Ericsson v čele s prvním tenkým modelem výrobce W880i. Naši pozornosti neuniklo ani stylové véčko, nebo klasicky koncipovaný mobil střední třídy.

Hokej TV: Plaťte a když se nám bude chtít, třeba i něco uvidíte

O2 u nás nabízí sledování hokejových Play-off utkání přes web nebo přes mobil. Jeden hrací večer vyjde na 10 Kč. Tedy pokud máte štěstí."Pro sledování zápasů zašlete SMS ve tvaru HOKEJT…

Mobilnaut.cz Mobilnaut.cz 17. března (2007) 00:15 | # | nové!