Mobilář.cz » 2007 » Březen » Úterý 6.3.2007

Úterý, 6.Března 2007

článků: 41


NavNGo představí na CeBITu novou verzi iGo 8 s 3D objekty

Společnost NavNGo se chystá na letošním CeBITu představit novou verzi kvalitního navigačního softwaru iGo ve verzi 8. Mezi hlavní lákadla osmičkové verze by měl patřit nový 3D pohled, jehož zobrazování zajišťuje vylepšený engine schopný na mapě…

SmartMania.cz SmartMania.cz 6. března (2007) 19:45 | # | nové!

Nové Twist tarify, aneb není všechno zlato co se třpytí

T-Mobile začne od příštího týdne nabízet trojici nových tarifů u předplacených karet Twist. Příjemnou zprávou je snížení cen a jednotná sazba za hovorné ve všech denních dobách. T-Mobile se ale uchýlil ke zpátečnickému účtování 60+30, díky čemuž se mohou…

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. března (2007) 17:30 | # | nové!

O2 připravil dvě nové SMS soutěže

Všem svým zákazníkům připravil mobilní operátor O2 dvě zcela nové SMS soutěže o hodnotné ceny. První soutěž je zaměřena na hokejové fanoušky, protože pro tři výherce jsou připraveny letenky, poukaz na pobyt v Moskvě a lístky na hokejový šampionát pro dvě…

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 17:29 | # | nové!

Palm WordToGo & SheetToGo čeština pro testery

Pro nedočkavce - čeština pro DTG ver. 8.001 - opravdu jen ukázka….

Pozor na nové Twist tarify T-Mobile - jsou výhodnější jen na první pohled

T-Mobile začne od příštího týdne nabízet nové tarify v rámci předplacené služby Twist. Nový trojlístek nabídne nižší minutové sazby i lepší ceny za SMS zprávy. V konečném důsledku vás ale mohou hovory stejně vyjít dráž.

Helio Heat aneb Samsung s touchpadem

Společnost Helio LLC je nový prodejce, působí na území USA a na trh hodlá přinášet špičkové přístroje, technologie a služby v síti CDMA. Jedním z jeho prvních mobilů se jmenuje Heat . Exkluzivně pro Helio jej vyrábí korejský Samsung. Dvě barevná provedení…

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 15:15 | # | nové!

T-Mobile představil nové Twist tarify: vyplatí se vám?

T-Mobile začne od příštího týdne nabízet nové tarify v rámci předplacené služby Twist. Nový trojlístek nabídne nižší minutové sazby i lepší ceny za SMS zprávy. V konečném důsledku vás ale mohou hovory stejně vyjít dráž.

Vyzkoušejte si mobilní televizi O2 týden zdarma (oživeno)

Už jsme vás s předstihem informovali o akci operátora O2, který se tento týden rozhodl propagovat svoji službu Mobilní TV. Ale rádi vám připomeneme, že nyní můžete až do 11. března zkoušet mobilní televizi ve svém mobilu zcela zdarma. Odkaz na sledování…

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 13:45 | # | nové!

Prodám: prodám T230 (Praha) (Praha) !!!

Proč tak zmatený nadpis bleskovky? Protože podobně zmateně vypadá náš nový bazar . Zdá se nám, že někteří inzerenti při zadávání vůbec nepřemýšlí. Nasází svoji nabídku do připravených kolonek, aniž by se řídili pokyny nebo si svůj inzerát následně …

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 12:15 | # | nové!

O2 Trio: internet, televize a neomezené volání

Telefónica O2 Czech Republic jako první integrovaný operátor na českém trhu přináší svým zákazníkům kompletní balíček telekomunikačních služeb a služeb z oblasti zábavy za jednu vysoce konkurenční cenu pod značkou O2 TRIO. Nová služba O2 TRIO nabídne…

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 12:15 | # | nové!

Rozezvučte si mobil jako motorovou pilu STIHL

Přemýšlíte o novém vyzvánění a chcete být skutečně originální? Pak navštivte stránky známého výrobce motorových pil Stihl, který nabízí speciální vyzváněcí melodie zdarma.

Je skin uPhone legální?

Předpokládáme, že ano a v dobré víře, že vnější podobnost je v softwarové oblasti častou záležitostí, vám nabídneme odkaz na skin velice podobný tomu, co znáte z úvodní obrazovky Apple iPhone. Bohužel je určen pouze pro VGA displeje.

Palmserver.cz Palmserver.cz 6. března (2007) 03:15 | # | nové!

4x video: HTC Advantage (Athena) živě!

Na Internetu se objevila další videa netrpělivě očekávaného handheldu, který jsme vám již představili jako T-Mobile Ameo, HTC Athena, HTC Advantage a pod dalšími názvy. Zmíněná videa doporučujeme všem zájemcům shlédnout, protože jde o kvalitní ukázku…

Palmserver.cz Palmserver.cz 6. března (2007) 03:15 | # | nové!

Novinka: PocketBreeze 5.2

Společnost SBSH Mobile Software připravila novou verzi svého propracovaného systému pro úvodní obrazovku. Uživatelé se mohou těšit na řadu nových funkcí i vyplepšení vzhledu.

Palmserver.cz Palmserver.cz 6. března (2007) 03:15 | # | nové!

WebCamera Plus v1.05

Společnost Ateksoft připravila zajímavý program, který možná bude užitečný nejen pro uživatele Skype a dalších podobných aplikací, ale i pro ty, kteří využíjí bezdrátového přenosu obrazu.

Palmserver.cz Palmserver.cz 6. března (2007) 03:15 | # | nové!

Nové tarify Twist: zázrak se nekoná

Za týden vypustí T-Mobile novou trojici Twistů. Jaké budou a jak si poradí s konkurencí? Vyplatí se opustit ty stávající?

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 03:15 | # | nové!

Bitvu patentů na telefon vyhrál Bell. O pouhé dvě hodiny

"Bože, ono to mluví!" zvolal brazilský císař don Pedro II. na světové výstavě v americké Filadelfii, když narazil na předváděný telefon. Jeho výkřik spustil lavinu zájmu o vynález, který zásadně změnil život lidstva i jeho autora.

HP iPaq 514: první smartphone od HP

Hewlett-Packard se dal na mobily. Jeho první chytrý telefon se pochlubí nejnovější verzí Windows Mobile, hlasovým ovládáním a Wi-Fi. Živé fotky!

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 01:00 | # | nové!

Gigabyte představí na Cebitu nové Ultra Mobile PC

Koncept UMPC se zdaleka nesetkal s takovým přijetím u zákazníků, jak si původně jeho tvůrci představovali. Přesto se objevují nové modely a i výrobci, kteří dříve neměli o tuto oblast zájem, řadí UMPC do své nabídky.

První fotografie připravovaného BlackBerry 8300 s Wi-Fi

Španělsky psaný blog MenteSDigitales zveřejnil první fotografie připravovaného komunikátoru BlackBerry 8300 s kódovým označením Daytona.

Přídavný projektor pro mobilní telefony je na světě

Před nedávnem se ukázal miniprojektor společnosti Microvision, který byl určen přímo k vestavění do těla telefonu. Nyní však Neochroma představila nové, použitelnější řešení, které není nainstalované přímo v přístroji, ale lze jej nasadit na mobil samotný.

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Tajné: Blackberry 8300 s 2 Mpx fotoaparátem a Wi-Fi

Během včerejška se internetem začaly šířit zprávy o připravovaném komunikátoru firmy RIM. Tajné BlackBerry má prozatím kódové označení Daytona, mělo by však posléze nést název 8300.

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Nokia 8800 v podání ruského ISSE: zlato a drahokamy

Ruská firma ISSE hodlá na trh vstoupit s exkluzivní sérii telefonů Monaco, které budou mít přední panel ze zlata či stříbra a dle modelu mohou být potaženy barevným povlakem s exkluzivními ornamenty. Každý model bude unikátní svými platinovými ornamenty…

mobilenet.cz mobilenet.cz 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Be-on-road 2.0: navigátor pro Windows Mobile (velký test)

Český výrobce navigačního systému Be-on-road vydal jeho novou verzi 2.0. Má velmi dobrou grafiku, skvělé mapy a cenu. Nebo se najde i nějaké „ale“?

MobilMania.cz MobilMania.cz 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Linuxový smartphone Phreedom - dopřejte si Wi-Fi a VoIP

Prozatím málo známý výrobce Gupp Technologies z Malajsie připravuje nový linuxový smartphone, který je připraven pro telefonování přes internet pomocí vestavěné podpory Wi-Fi.

Březen, měsíc slev mobilů - ušetříte až tisícikorunu

Pokud váháte s nákupem nového telefonu, máte nyní příležitost využít slev více než desítky mobilů na volném trhu. Nejvýraznější snížení cen přišlo u telefonů s logem Motorola. Těšit se můžeme také na několik novinek tohoto výrobce včetně modelu RAZR MAXX…

Alexander Graham Bell: když zvonička zvonila, miliony telefonů utichly

"Bože, ono to mluví!" zvolal brazilský císař don Pedro II. na světové výstavě v americké Filadelfii, když narazil na předváděný telefon. Jeho výkřik spustil lavinu zájmu o vynález, který zásadně změnil život lidstva i jeho autora.

Legendární Motorola StarTac stále žije!

Motorola za dobu své existence vytvořila několik legendárních produktů. Jednou z novodobých legend je i Motorola Razr. Ovšem tou pravou, již desetiletou legendou, je první mobil véčkové konstrukce, Motorola StarTac. A ten má svého následovníka.

Nové barevné provedení headsetu Nokia BH-301

Na pultech prodejců se objevila nová barevná varianta nedávno představeného headsetu Nokia BH-301. Elegantní světlá verze opět disponuje vynikající kvalitou zvuku a především možností jednoduché změny vzhledu díky výměnným krytům.

Palm Treo 680 se vyrábí i bez fotoaparátu (krátce)

Uvažujete nad pořízením nového komunikátoru společnosti Palm, ale vadí vám vestavěný VGA fotoaparát, protože vás zaměstnavatel v práci zakázal používání veškeré fototechniky? Nemusíte věšet hlavu, Palm Treo 680 je k dostání i bez fotoaparátu. Objednání…

Svět hardware Svět hardware 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Secubox – Zabezpečte si důležitá data (download)

Secubox patří mezi aplikace, které dokáží chránit citlivé soubory. Program vytvoří vyrtuální úložiště, do kterého si můžete uložit obrázky, hudební soubory či třeba texty a zašifrovat je 256 bitovým AES algoritmem.

Svět hardware Svět hardware 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Samsung SGH-i718 (preview)

Společnost Samsung představila designově povedený komunikátor s Windows Mobile 5. Přístroj je vybaven 2 Mpix fotoaparátem, 128 MB ROM a 64 MB RAM, GPRS, EDGE a Bluetooth 2.0 s podporou A2DP.

Svět hardware Svět hardware 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

O2 TRIO – tři v jednom – vysokorychlostní internet, O2 TV a neomezené volání

Telefónica O2 Czech Republic jako první integrovaný operátor na českém trhu přináší svým zákazníkům kompletní balíček telekomunikačních služeb a služeb z oblasti zábavy za jednu vysoce konkurenční …

Mobilnaut.cz Mobilnaut.cz 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Telefónica O2 posouvá hranice vysokorychlostního internetu v České republice

Společnost Telefónica O2 Czech Republic zvyšuje v České republice od 1. dubna 2007 výrazně rychlosti internetu přes ADSL, a to až na 8 Mb/s. Tímto dalším pozitivním krokem tak dochází až k několika…

Mobilnaut.cz Mobilnaut.cz 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Nečekaně teplý únor, řekl C3PO

Tak aspoň do perexu: Palmknihy. Nu ano, jenom se mi eklovalo pořád to psát do titulku. A taky únor. naštěstí tentokrát nebyl Vítězný a (tentokrát asi bohužel) ani bílý… Ale číst se zatím může a pořád dá. Hrr do toho!

Jeff Hawkins - budoucnost Palmu je světlá

Jeden ze zakladatelů Palmu, Jeff Hawkins, poskytl nedávno rozhovor redaktorovi serveru PalmAddict. V něm rozebírá svojí práci pro Palm a pro svou vlastní společnost Numenta a naznačuje, že se máme tento rok na co těšit. Připravili jsme pro vás přepis…

Resco Photo Viewer 6.01 – Prohlížeč obrázků

Užitečnou funkcí PDA je schopnost zobrazovat a editovat obrázky. V samotném operačním systému Windows Mobile je program Obrázky a videa, který umožňuje prohlížení obrázků. Neobsahuje však příliš mnoho funkcí a náročnějšímu uživateli jistě nebude stačit.…

PDASoft PDASoft 6. března (2007) 00:15 | # | nové!

Warring Nations 1.3 - Politika v kapse

Pokud jste příznivci her na Palm OS, mám pro vás další novinku. Pokud jste na PC rádi hráli hry typu Heroes of Might and Magic, Europa Universalis, a jiné tahové strategie, tak se vám zaručeně bude líbit i Warring Nations. Jedná se o klasickou tahovku,…

PDASoft PDASoft 6. března (2007) 00:15 | # | nové!